AdBlue®

от Grupa Azoty S.A.
Oфициален дистрибутор за България

NOXy® AdBlue®

NOXy® е AdBlue® произведено от Grupa Azoty S.A. Като официален дистрибутор за България, Ауто Трейд Кемикълс ООД доставя NOXy® с най-високо качество от завода до клиента. AdBlue® е химически продукт 32,5 % разтвор на урея, който е нетоксичен, безцветен, с лек дъх на амоняк, pH>9 и щадящ околната среда.

Защо да изберете нас?

search icon

Транспорт

Високо качество и чистота на продукта са необходими както при производствения процес, така и по време на транспортиране и съхранение. Всички повърхности в директен контакт с AdBlue® трябва да са без чужди тела (масло, гориво, препарати) и твърди частици.

cloud & lightning icon

Съхранение

Съдовете, в които AdBlue® трябва да бъде съхранявано са изработени от пластмаси (напр. PE, PP, HDPE, PTFE и др.) и/или неръждаема стомана , поради корозивните свойства на продукта. За да се гарантира дълготрайността му е желателно той да бъде съхраняван при температурен интервал от -11°C до +30°C и далеч от пряка слънчева светлина.

beaker-icon

Качество

Спазвайки стандарта ISO 22241 предоставяме на нашите клиенти висококачествено обслужване и AdBlue®, което отговаря на настоящите най-високи стандарти за вредни емисии (Euro V и Euro VI).

До всяка точка на страната

Ауто Трейд Кемикълс ООД доставя със специализирани автоцистерни за транспортиране на AdBlue® с вместимост
24 000л., оборудвани със система за разтоварване и възможност за разпечатване на информация за разтовареното количество, както и предоставяне на контролна проба.

Ауто Трейд Кемикълс ООД предлага също и IBC с капацитет 1250 л. и 1000 л.;

1000 литра

1250 литра

Искате да разберете повече за нашата дейност?

Свържете се с нас
up arrow