Антифризи

Отговаря на стандарта BS 6580 и е подходящ за отворени и затворени охладителни системи.

Eurol® Antifreeze е подходящ за всички охладителни системи на двигатели с вътрешно горене (LPG, бензинови и дизелови), както и за други отоплителни системи като централни отоплителни системи. Той е хомогенен, стабилен продукт,който се основава на моно етиленгликол и се произвежда съобразно инструкциите на Европейската асоциация на автомобилните производители.

Eurol® Antifreeze предлага най-добра защита в концентрация от 25 до 50%. Концентрация над 65 % вода е желателно да се избягва заради понижаване на способността за охлаждане.

Eurol® Antifreeze е безопасен за следните материали: гума, пластмаса, метали алуминии и сплави. Продуктът не съдържа нитрати, амини и фосфати.

Отговаря на следните спецификации:
BS 6580, ASTM D 3306/D 4656, AFNOR NFR 15-601.

Налично в следните разфасовки: 1 литър, 5 литра, 60 литра, 210 литра.


Отговаря на стандарта BS 6580 и е подходящ за отворени и затворени охладителни системи.

Eurol® Coolant е специално разработен за отворени и затворени охладителни системи, съобразно изискванията на Европейската асоциация на автомобилните производители. Може да бъде използван и за отоплителни системи и централни отоплителни инсталации.

Eurol® Antifreeze е безопасен за следните материали: гума, пластмаса, метали алуминий и негови сплави.

Eurol® Coolant предоставя постоянна и гарантирана защита от замръзване до -36°C и трябва да се използва неразреден с вода. Не се разрежда.

Не съдържа нитрати, амини и фосфати.

Отговаря на следните спецификации:
BS 6580, AFNOR NFR 15-601, Cummins, Daimler Chrysler Eurostar, Detroit Diesel, ASTM D 3306/D 4656, Fiat, Iveco, MAN 324 type N, MTU MTL5048.

Налично в следните разфасовки: 1 литър.


Дълготраен антифриз TL-VW774 F (G12+).Не съдържа силикати.

Eurol® Antifreeze G12+ е ново поколение антифриз, е на моно етиленгликолова с патентована технология без силикати, изцяло на карбоксилно-киселинна основа. Тази технология е известна под името OAT (Organic Acid Technology).

Eurol® Anti-Freeze G12+ предотвратява образуването на котлен камък и предлага отлична защита от кавитация. Предпазва металните части на охладителната система от корозия и най-вече алуминиевите и стоманените сплави.

Eurol® Anti-Freeze G12+ не съдържа нитрати, амини, борати, фосфати или силикати , допринасяйки за по-чиста околна среда.

Eurol® Anti-Freeze G12+ е безопасен за следните материали: гума, пластмаса, метали алуминий и негови сплави.

Отговаря на следните спецификации:
VW TL-VW 774 D (G12), TL-VW 774 F (G12+), Renault Type D, BS 6580, ASTM D3306/D4656/D4985, JASO M325, NATO S-759.

Налично в следните разфасовки: 1 литър, 5 литра, 60 литра, 210 литра.


Дълготраен антифриз TL-VW774 F (G12+). Не съдържа силикати.

Eurol® Coolant GLX е разработен специално за новата генерация охладителни системи на модерните автомобилни двигатели. Eurol® Coolant GLX е на етиленгликолова основа и е одобрен от Volkswagen (TL 774 D) и отговаря на стандартa Renault D. Eurol® Coolant GLX предотвратява образуването на котлен камък и предлага отлична защита от кавитация. Предпазва металните части на охладителната система от корозия и най-вече алуминиевите и стоманените сплави, дори при високи температури.

Eurol® Coolant GLX предпазва от замръзване при температури до -36°C и е изцяло на карбоксилно-киселинна основа. Тази технология е известна под името OAT (Organic Acid Technology).

Eurol® Coolant GLX не се разрежда с вода. Срокът на годност на продукта е 5 години или 650 000 км. за тежкотоварни автомобилни и 250 000 км. за леки автомобили, зависи кое настъпи първо. Eurol® Coolant GLX не съдържа нитрати, амини, борати, фосфати или силикати.

Отговаря на следните спецификации:
VW TL-VW 774 D (G12), TL-VW 774 F (G12+), Renault Type D, BS 6580, ASTM D3306/D4656/D4985, JASO M325, NATO S-759.

Налично в следните разфасовки: 1 литър.


Подходящ за тежкотоварни автомобили.

Универсална и дълготрайна охладителна течност, съвместима с всички останали охладителни течности.

Eurol® Coolant Yellow XL -36°C е ново поколение универсална и дълготрайна охладителна течност, базирана на моно етиленгликол и органични инхибитори на корозия (без силикати). Това позволява смесването и с други марки охладителни течности без промяна на качеството и способностите за охлаждане.

Eurol® Coolant Yellow XL -36°C може да се смесва с всички охладителни течности на моно етиленгликол основа.

Eurol® Coolant Yellow XL -36°C предотвратява образуването на котлен камък и предлага отлична защита от кавитация. Предпазва металните части на охладителната система от корозия и най-вече алуминиевите и стоманените сплави.

Eurol® Coolant Yellow XL -36°C не съдържа нитрати, амини, борати, фосфати или силикати, допринасяйки за по-чиста околна среда. Eurol® Coolant Yellow XL -36°C е безопасен за следните материали: гума, пластмаса, метали алуминий и негови сплави.

Eurol® Coolant Yellow XL -36°C е охладителна течност за двигатели с водно охлаждане и предпазва система от замръзване до -36°C. Eurol® Coolant Yellow XL -36°C не се разрежда с вода. Срокът на годност на продукта е 5 години или 650 000 км. за тежкотоварни автомобилни и 250 000 км. за леки автомобили, зависи кое настъпи първо.

Налично в следните разфасовки: 5 литър, 20 литра.